Nieuw jaar, nieuw jasje.

De oude vertrouwde website was wel aan wat vernieuwing toe. Dit heeft het nieuwe bestuur ertoe doen beslissen dat het écht tijd was voor een nieuw jasje. Tussen alle belangrijke projectmanagement activiteiten door hebben we hard gewerkt aan het bouwen van een nieuwe website.

We zijn in elk geval weer live! En we werken er hard aan jullie weer helemaal up to date te krijgen met de verschillende projecten! Houdt de website in de gaten voor nieuwe updates. Wij bieden jullie nu ook de mogelijkheid om interactief mee te denken bij de verdere ontwikkeling van onze projecten. Wil je daar aan bijdragen ga dan onderaan deze pagina naar <Geef een reactie> en wij horen graag jouw mening.

De nieuwsbrief van december 2019.

Klik hier om de nieuwsbrief van december 2019 te lezen.

Home | Projecten | Nieuws | Over Ons | Contact

Gepubliceerd door Gé Mol

Mede website beheerder van www.bengprojecten/nl Ik onderhoudt in India contact met MERDS, de Indiase lokale NGO, die de door BenG gefinancierde en begeleid andere vrijwilligers. Als bestuurslid voor BenG vertegenwoordig ik de projecten in India.

Eén opmerking over 'Nieuw jaar, nieuw jasje.'

  1. Wij bieden jullie nu ook de mogelijkheid op onze website om interactief mee te denken bij de verdere ontwikkeling van onze projecten. Wil je daar aan bijdragen dan nodig ik jou hierbij uit om mee te bloggen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: