Giving Tuesday! Helpt u mee?

U zag het de afgelopen dagen al aangekondigd via de BenG-kanalen: dinsdag 29 november was het Giving Tuesday, de dag waarop wereldwijd goede doelen worden gesteund. Helpt u met uw donatie Indiase kinderen in BenG-dorpen, of helpt u een student vooruit?

Ook na GivingTuesday blijft uw bijdrage nog altijd welkom! Elk bedrag helpt, maar voor 220 euro helpt u een student een jaar vooruit, voor 500 kunt u een gezin een klein bedrijfje laten starten. Voor het kleine bedrag van 72 cent per dag (of 155 euro per jaar) kunt u een kind onderwijs geven en uit de kinderarbeid halen. Kunnen zij op u rekenen?

Een gift aan BenG is belastingaftrekbaar, door onze ANBI-status. Doneren kan via deze link, of direct via onze IBAN: NL73 INGB 0000 534 534. Wilt u eerst meer weten over onze projecten, of een beter beeld krijgen van wie wij zijn? Kijk dan op onze website. Wilt u direct contact? Mail dan naar secretariaat@bengprojecten.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: