Geef nu

Home | Projecten | Nieuws | Over Ons | Contact


Er zijn twee mogelijkheden om te doneren aan BenG.

Direct online via onderstaande knop of door geld over te maken op de bankrekening van BenG.

Als je geef.nl gebruikt, dan wordt 5% van je donatie ingehouden voor administratiekosten. Doneer je via de bankrekening van BenG, dan komt de hele donatie ten goede aan de activiteiten van BenG.

BenG heeft een rekening bij de ING ten name van: BENG projecten

BIC:INGBNL2A
IBAN:NL73 INGB 0000 534 534

Wil je weten of je bijdrage in goede staat ontvangen is, stuur ons dan een email met je gegevens. Wij willen je ook in de toekomst graag op de hoogte houden van de voortgang van onze projecten.

  1. Donatie aan Cows for Kids. Voor 500,- euro (prijspeil 2019) kan er een nieuwe koe gekocht worden.
  2. Donatie aan Studiebeurzen voor jonge vrouwen. De gemiddelde kosten van een opleiding liggen tussen € 150,- tot € 550,- per jaar, afhankelijk van de studierichting. Wij vragen een bijdrage van €220/jaar.
  3. Donatie voor het project Drop Out, voor € 155,- sponsort u een kind binnen dit project.
  4. Vrije gift ter ondersteuning van ons werk in India.
  5. Een donatie voor één van de overige projecten.

Stichting BenG is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent voor jou, dat alle giften aan BenG Projecten aftrekbaar zijn voor de belasting. Informatie over belastingaftrek vind je op www.belastingdienst.nl/giften. In het overzicht staan wij vermeld als STICHTING BOYS EN GIRLS TOWN, ook bekend als B EN G PROJECTEN, zie ANBI zoeken op de site van de belastingdienst en Giften aan goede doelen zijn fiscaal aftrekbaar.

Hulp is nog steeds hard nodig! Volgens recente rapporten (2019) leeft 25,7%, van de totale bevolking die op het platteland van India woont, onder de armoedegrens. In de stedelijke gebieden is de situatie iets beter met 13,7% van de bevolking die onder de armoedegrens leeft. Met onze scholings- en microkrediet projecten kunnen we kinderen, vrouwen en gezinnen een kans op een betere toekomst geven.


Home | Projecten | Nieuws | Over Ons | Contact

Privacyverklaring

Hier vind je de jaarverslagen, ons beleidsplan en de nieuwsbrieven.

%d bloggers liken dit: