Op weg naar Giving Tuesday, de dag waarop u de BenG-dorpen extra kunt steunen!

Dinsdag 29 november 2022 is het zo ver: Giving Tuesday, de dag waarop u eenmalig een extra bijdrage kunt doen aan de Indiase gezinnen die BenG steunt, of kunt beslissen onze projecten structureler te steunen. Uw donatie kan het verschil maken. Kunnen de gezinnen op u rekenen?

Sinds jaar en dag is BenG bezig met het ondersteunen van studenten en arme gezinnen in het zuiden van India. Dankzij uw steun kunnen we al sinds 1997 studenten op school houden en kunnen we microkredieten geven aan gezinnen die daarmee zichzelf kunnen ondersteunen in hun levensonderhoud. Daarnaast zette BenG zich tijdens de Coronacrisis in door het verstrekken van voedsel- en hygiënepakketten aan de noodlijdende armste gezinnen van de dorpen waar we actief zijn.

Giving Tuesday is een jaarlijks terugkerende dag waarop wereldwijd wordt opgeroepen tot extra hulp. Dit jaar hopen wij ook op uw hulp, zodat we binnenkort de gezinnen extra kunnen ondersteunen. Binnenkort volgt meer informatie over onze plannen voor het komende jaar! Wilt u nu alvast meer weten over onze projecten of over de laatste updates? Bekijk onze website voor meer informatie. 

#GivingTuesday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: