Wat BenG doet met Giving Tuesday

Het Black Friday-weekend is voorbij en ook de kortingen van Cybermonday zijn al weer van gisteren. Een paar dagen lang stunten met de prijzen en nieuwe spullen kopen, vlak voor de feestdagen: leuk en vaak ook handig!

Vandaag is echter een rustigere dag, waarop niet alleen wordt nagedacht over kopen, maar ook over delen. Het is Giving Tuesday. BenG is druk met het inzamelen van de laatste 1000 euro voor de voedselrondes in Zuid-India, voor de gezinnen die getroffen zijn door de coronacrisis. Wilt u meer informatie over onze actie of over Giving Tuesday? Klik op de volgende link!

Wat BenG doet met Giving Tuesday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: